Späť na články30.10.2023

Zjednodušte život sebe aj svojej firme

Operatívny leasing je moderný spôsob získavania vozidiel alebo iných aktív bez potreby ich okamžitého nákupu. Tento model financovania prináša mnoho výhod pre podniky rôznych veľkostí.

Zjednodušte život sebe aj svojej firme

Operatívny leasing prináša naozaj množstvo výhod pre podniky rôznych veľkostí. prináša mnoho výhod pre podniky rôznych veľkostí:


1. Finančná predvídateľnosť

Operatívny leasing umožňuje firmám plánovať svoj rozpočet presnejšie, pretože mesačné platby sú pevne stanovené. To pomáha minimalizovať nečakané finančné záťaže, ktoré môžu vzniknúť v prípade poruchy vozidla alebo nečakaných opráv.


2. Odbremenenie od starostí

Podnikanie má dosť starostí samých o seba. Operatívny leasing vás zbavuje záťaže udržiavať a spravovať vozidlo. My sa postaráme o servisné služby, povinné poistenie a všetky potrebné údržby.


3. Nové vozidlá

V dôsledku rýchleho vývoja technológie a ekologických noriem je dôležité mať vozový park aktualizovaný. Operatívny leasing umožňuje firmám mať vždy k dispozícii najnovšie modely vozidiel bez potreby investovať do ich nákupu.


4. Zachovanie firemnej likvidity

Operatívny leasing nezaťažuje firme jej vlastnými zdrojmi, čo umožňuje lepšiu správu likvidity. Firma môže tieto zdroje investovať do svojho jadra podnikania alebo iných strategických iniciatív.


5. Daňové výhody

Mesačné platby za operatívny leasing daňovo uznateľné náklady, čo môže viesť k zníženiu daňovej povinnosti firmy.


6. Flexibilita

Operatívny leasing je flexibilný a prispôsobí sa meniacim sa potrebám vášho podnikania. Firma môže zmeniť typ vozidla, počet vozidiel alebo leasingovú dobu podľa svojich požiadaviek.


Využite našu širokú ponuku a vyberte si model, ktorý sa vám páči. O všetko ostatné sa už postaráme my.